DAVO מצרפת שי לחג - מתכון חגיגי לימים טובים
העוזר הרשמי במטבח:
מעבד המזון של DAVO
הימים
שלפני החגים מתישים, אך קורת רוח רבה בצידם. Davo מציעה עוזר חזק ונחרץ למטבח –מעבד המזון העוצמתי
של DAVO. שעושה כמעט הכול ומותיר לך רק, לתכנן את
התפריט ואת קישוט השולחן. ואולם, לצד העבודה עצמה, לא מעט מעייפת - האחריות
הקולינרית לתכנון התפריט לארבע סעודות חג. גם לכך נערכו בחברה מבעוד מעוד, והם
מציעים מתכון
מעבד
המזון של DAVO לבישולים ביתיים, מתהדר בתכונות ייחודיות,
מה שהופך אותו למעבד המזון היעיל ביותר בישראל. למעבד מגוון סכינים לקיצוץ בשר
וירקות ודמקה דו כיוונית לפריסה וגירוד ואביזריו ניתנים לניקוי אפילו במדיח. הקערה
בגודל 3 ליטר ופתח רחב XL, מקצרים את משך העבודה והספק של 1000w משפר ומיעל את הביצועים. מנוע המעבד הוא מסוג
אינדוקציה (ללא פחמים) עם אורך חיים ארוך יותר מהמעבדים האחרים.
לבירור נקודת המכירה הקרובה
לביתך, חייגי 08-9327050.
מתכון: בלוג אוכל ביסטייל
צילום: איה ווינד
קציפת בטטה בדלעת ארמונים / מאת: בלוג אוכל ביסטייל
מצרכים לשתי מנות:
- 2 דלעת ערמונים
- 1 בטטה אדומה
- 1/2 פלפל אדום
- שן שום אחת
- ענף רוזמרין
- מעט מלח ושמן זית
- עירית קצוצה לקישוט
אופן ההכנה:
- חותכים את הבטטה לקוביות גדולות וכן גם את הפלפל והשום
- מכניסים את הכל לקערה חסינת אש, מזליפים שמן זית, מלח ופלפל ומכניסים לתנור בחום 200 מעלות למשך 30 דקות.
- בו זמנית, מכניסים גם את דלעת הערמונים לתנור, ללא שום טיפול מיוחד.
- מוצאים את הדלעת ומקררים בצד
- את הבטטה, השום והפלפל מרסקים במעבד מזון ומעבים עם שמן זית עד לקבלת קציפה חלקה ונעימה.
- מכניסים את המחית לשקית זילוף
- בינתיים, קוטמים את ראש הדלעת וחופרים בתוך הדלעת לנקות ממנה את התוכן.
- מזליפים את תוכן הקציפה לתוך הדלעת, מקשטים ומגישים ליד המנה העיקרית.
אין תגובות
הוסף רשומת תגובה