אין צורך לשכור רכב ולפצוח במסע חיפוש חנייה, ניתן להשאיר את המפה ואת ה-GPS בחדר המלון, ואף מוענק מענה לבעיית התחבורה הציבורית בארץ – שירות ראשון מסוגו בישראל המוצע לתיירים מהארץ או מחו"ל, המגיעים לנפוש באזור המרכז: private dinner driver, נהג פרטי שייקח אותם מפתח המלון ישירות אל המסעדה - ללא עלות.
רובנו מכירים את תחושות הבלבול וחוסר ההתמצאות המלוות אותנו כתיירים, כיצד להגיע למסעדה? האם לקחת אוטובוס ולהסתכן בהגעה אל המקום הלא נכון, או שמא להזמין מונית-ספיישל ולשלם סכום גבוה לנהג, שככל הנראה מנצל את חוסר ההיכרות שלנו עם המקום? לקראת עונת הקיץ, המביאה עימה למרכז הארץ גל של תיירים אשר פוקדים את חופי הים התיכון ואת המסעדות השונות, מוצע, לראשונה בישראל, שירות חדש בענף המסעדנות הכולל נהג פרטי שייקח את התיירים מהמלון בו הם משתכנים, אל פתח המסעדה – ללא עלות. כמענה לבעיות חוסר ההתמצאות וחוסר ההתניידות של התיירים הפוקדים את לב ליבה של ארץ הקודש, הדודים מהקיבוץ בצפון או הקולגות מארה"ב יוכלו לצאת לבלות בערב עם תחושת ביטחון וללא דאגות.
כיצד זה עובד? מצלצלים למסעדה להזמין מקום, מוסרים את שם המלון ואת כמות האנשים – ומקבלים טלפונית את זמן הגעת הנהג.
השירות החדש הינו עבור תיירים המבקשים לסעוד במסעדת "וינו סוקה" הכשרה בהרצליה פיתוח, ומוצע עבור אלו המשתכנים בבתי מלון בכל אזור המרכז, מתל-אביב ועד נתניה.
לדברי שי ישראל, מבעלי "וינו סוקה": "השירות החדש שאנו מציעים, הכולל הסעת תיירים מבית המלון למסעדה על-ידי נהג פרטי, נבע מן הצורך שזיהינו בעיקר בקרב לקוחותינו מחו"ל, בנוגע לחוסר התמצאות בשילוב תחבורה ציבורית בעייתית למדי. כמו כן, השירות למעשה מקל על התיירים בתכנון לוח הזמנים תוך שילוב משמעותי של חיסכון כספי, שכן הם אינם זקוקים להשכיר רכב או לשלם כסף למונית. 'וינו סוקה' חרתה על דגלה את נושא החדשנות, השירות והחוויה המפנקת, ולצד ייחודה כמסעדת השף הכשרה והיוקרתית בארץ, אין ספק כי השירות החדש מחזק את ערכיה".
וינו סוקה- דרמה, גורמה ויין
גלגלי הפלדה 7, הרצליה פיתוח
09-9585779
054-400-2404
פתיחה: א'-ה' 19:00-23:30
מוצ"ש ושישי אירועים בלבד
רובנו מכירים את תחושות הבלבול וחוסר ההתמצאות המלוות אותנו כתיירים, כיצד להגיע למסעדה? האם לקחת אוטובוס ולהסתכן בהגעה אל המקום הלא נכון, או שמא להזמין מונית-ספיישל ולשלם סכום גבוה לנהג, שככל הנראה מנצל את חוסר ההיכרות שלנו עם המקום? לקראת עונת הקיץ, המביאה עימה למרכז הארץ גל של תיירים אשר פוקדים את חופי הים התיכון ואת המסעדות השונות, מוצע, לראשונה בישראל, שירות חדש בענף המסעדנות הכולל נהג פרטי שייקח את התיירים מהמלון בו הם משתכנים, אל פתח המסעדה – ללא עלות. כמענה לבעיות חוסר ההתמצאות וחוסר ההתניידות של התיירים הפוקדים את לב ליבה של ארץ הקודש, הדודים מהקיבוץ בצפון או הקולגות מארה"ב יוכלו לצאת לבלות בערב עם תחושת ביטחון וללא דאגות.
כיצד זה עובד? מצלצלים למסעדה להזמין מקום, מוסרים את שם המלון ואת כמות האנשים – ומקבלים טלפונית את זמן הגעת הנהג.
השירות החדש הינו עבור תיירים המבקשים לסעוד במסעדת "וינו סוקה" הכשרה בהרצליה פיתוח, ומוצע עבור אלו המשתכנים בבתי מלון בכל אזור המרכז, מתל-אביב ועד נתניה.
לדברי שי ישראל, מבעלי "וינו סוקה": "השירות החדש שאנו מציעים, הכולל הסעת תיירים מבית המלון למסעדה על-ידי נהג פרטי, נבע מן הצורך שזיהינו בעיקר בקרב לקוחותינו מחו"ל, בנוגע לחוסר התמצאות בשילוב תחבורה ציבורית בעייתית למדי. כמו כן, השירות למעשה מקל על התיירים בתכנון לוח הזמנים תוך שילוב משמעותי של חיסכון כספי, שכן הם אינם זקוקים להשכיר רכב או לשלם כסף למונית. 'וינו סוקה' חרתה על דגלה את נושא החדשנות, השירות והחוויה המפנקת, ולצד ייחודה כמסעדת השף הכשרה והיוקרתית בארץ, אין ספק כי השירות החדש מחזק את ערכיה".
וינו סוקה- דרמה, גורמה ויין
גלגלי הפלדה 7, הרצליה פיתוח
09-9585779
054-400-2404
פתיחה: א'-ה' 19:00-23:30
מוצ"ש ושישי אירועים בלבד
אין תגובות
הוסף רשומת תגובה