בימי בין המצרים, מקפידים שומרי המסורת על איסור אכילת בשר, ועקב כך יותר ויותר מסעדות מתחשבות בצרכים הייחודיים ומציעות בתקופת שלושת השבועות תפריט דגים עשיר במיוחד, בהתאם למסורת.
פילה מוסר בתנור בשילוב ירקות ירוקים, פילה דניס עשוי על הפלנצ'ה ומוגש עם רטטוי חצילים וזוקיני, פילה לוקוס בקדירת פטריות, ופילה סלמון קוויאר על מצע אספרגוס לבן צרוב המוגש עם קרם כמהין ונגיעות קוויאר, אלו הם רק חלק מהדוגמאות שמציג השף ישי אטיאס
פילה מוסר בתנור בשילוב ירקות ירוקים, פילה דניס עשוי על הפלנצ'ה ומוגש עם רטטוי חצילים וזוקיני, פילה לוקוס בקדירת פטריות, ופילה סלמון קוויאר על מצע אספרגוס לבן צרוב המוגש עם קרם כמהין ונגיעות קוויאר, אלו הם רק חלק מהדוגמאות שמציג השף ישי אטיאס
כל הזכויות שמורות לדוס מיוזיק 2005
אין תגובות
הוסף רשומת תגובה