Slider

מסעדת השף 'וינו סוקה' מציגה תפריט דגים מיוחד

0
בימי בין המצרים, מקפידים שומרי המסורת על איסור אכילת בשר, ועקב כך יותר ויותר מסעדות מתחשבות בצרכים הייחודיים ומציעות בתקופת שלושת השבועות תפריט דגים עשיר במיוחד, בהתאם למסורת.

פילה מוסר בתנור בשילוב ירקות ירוקים, פילה דניס עשוי על הפלנצ'ה ומוגש עם רטטוי חצילים וזוקיני, פילה לוקוס בקדירת פטריות, ופילה סלמון קוויאר על מצע אספרגוס לבן צרוב המוגש עם קרם כמהין ונגיעות קוויאר, אלו הם רק חלק מהדוגמאות שמציג השף ישי אטיאס

0

אין תגובות

הוסף רשומת תגובה

none
made with by DOS MUSIC