דף הבית קליפים צור קשר מפת האתר נגן השירים

Slider

לקראת טו בשבט: מתכון ללחם ריחני מל'אנטריקוט

0
זה לא רק הלחם, הפירות והבירה השחורה: לחם משכר לחג ט"ו בשבט בל'אנטריקוט עם לחם מתוק משבעת המינים

לקראת ט"ו בשבט ממליץ שף אמיר שכטמן, ממסעדת ל'אנטריקוט התל אביבית, על אפיית לחם מתוק וריחני המכיל בתוכו מחווה שבעת המינים.

ל’אנטריקוט, מסעדה צרפתית כשרה (רבנות תל אביב מהדרין), מתמחה בבשר איכותי. תפריט עשיר ואווירת בראסרי צרפתית ונעימה בלב ליבה של תל-אביב.
לחם בירה ופירות מיובשים :
1 קג' קמח תופח
1.3 ליטר בירה לבנה או שחורה
200 גר' תערובת פירות יבשים מכל הסוגים
50 גר' פשטן שלם
50 גר' אגוזי מלך
[post_ad]
הכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד בצורת קיפול עד קבלת מסה אחידה .
יוצקים לתבניות אינגליש קייק , מפזרים מלח גם מלמעלה
אופים בתנור מחומם ל150 מעלות כ 45 - 50 דקות.

ט"ו שמח!

0

אין תגובות

הוסף רשומת תגובה

none
made with by DOS MUSIC