דף הבית קליפים צור קשר מפת האתר נגן השירים

Slider

לה פרסטיז' מציגה: לא רק קינוחים

0

כיצד הפכה חברת קייטרינג בוטיק קטנה למהדרין, לדבר הלוהט ביותר בתחום האירוח המהודר?

קייטרינג הבוטיק לה פרסטיז', צבר בשבועות הראשונים לפעולתו ידידים רבים, לקוחות ואורחים מרוצים, ב"ה. במהלך החודשים האחרונים, מוצאות עצמן צמד הבעלים מבשלות אופות ויוצרות ארוחות לאישים וגופים יוקרתיים המקפידים על כשרות מהודרת, וכן, גם על נראות וטעם מיוחדים. הצד השווה באוכל שמכינות השתיים: אירוח על בסיס פורמט ה"פינגר פוד" לכל סוגי האירועים: פרטיים, עסקיים ושמחות משפחתיות. וכך לצד הבעת מומחיות ושליטה כמעט מוחלטת בעולם הקינוחים, מבקשות השפיות להזכיר: ארוחה טובה לא חייבת להיות שבלונית, "אנחנו לא עושות סתם אוכל, אנחנו עושות אוכל שהוא גורמה".

חוץ מהקינוחים בהן כבר הוכיחו שאין להם מתחרות, מתאפיין הקייטרינג בדגים מסוגים שונים: "היה חשוב לנו להכניס את הדגים הדורשים רמה מאוד גבוהה של טיפול. חומרי הגלם שלנו איכותיים, חשוב שהדגים יהיו טריים ויגיעו הישר מהדייג, ירקות ופירות טריים מהמגדלים, ונמצאים כל הזמן בתהליך של למידה של שיטות בישול חדשות ופיתוח יצירתיות גם בנושא הנראות הצלחות וחווית הפרזנטציה".

על שאלת השאלות: איך אפשר להיות בטוחים שאורחים באירוע ייצאו שבעים ממנות פינגר פוד, עונות השתיים כי דווקא בגלל שהמנות קטנות, יש לכל אורח את האפשרות לטעום יותר פריטים. "כאתה מגיע לאירוע רגיל", אומרת חיה ללונק, "אתה אוכל מנה ראשונה, עיקרית ואחרונה, אבל כשאתה מגיע לאירוע מסוג כזה יש לך בופה עשיר עם כל סוגי האוכל על הבר, מהסלטים ועד מנות אחרונות, וזה יכול להגיע ל 13-17 סוגים של אוכל על השולחן. רק המראה לבד, ממלא את האורח בתחושת שובעה. אתה יכול לטעום מהכול, יש שם פחמימות, דגים, וסוגי ירקות שונים שממלאים את העין, הלב וגם... את הבטן".

המונחים שמתארים את עסק הקייטרינג של לה פרסטיז' כוללים מילים כמו 'קייטרינג' 'בוטיק' 'גורמה', מילים שמשדרות יוקרה, אבל מתברר התוצאה אינה יקרה במיוחד: "לא צריך להיות אוליגרכים כדי ליהנות השירותים שלנו", אומרת דוברי קדוש, "אנחנו עושים אירועים לכולם, למי שיש יותר וגם למי שלא מתכוון למכור כליה כדי לקיים אירוע טעים ומכובד. אנחנו מתאימות את התפריט לצרכי המארח".

ואכן, לה פרסטיז' פונה לקהלי יעד רבים, "לקוחות מגיעים ללה פרסטיז' כי נמאס להם מהאוכל הבנאלי, מדואט של פרגית ואורז, הם רוצים את האירוע שלהם שונה, הם מעוניינים לתת לאורחים שלהם את הפשרות לזכור את האירוע שלהם, שהיה שונה, שהיה פצצה ושווה. לשם אנחנו מכוונים, למי שרוצה שלא יפסיקו לדבר על האירוע שלו. מי שמחפש את הסטייל זה המקום".

לבדיקת תאריכים פנויים ולהזמנות, חיה 054-9572933
0

אין תגובות

הוסף רשומת תגובה

none
made with by DOS MUSIC