728x90 AdSpace

  • כתבות אחרונות

    Loading the player...
    18/11/12

    היישר מהמטבח של raska פאד קפאו - תבשיל בקר טחון

    מהמטבח האסיאתי של raska באהבה:
    פאד קפאו - תבשיל בקר טחון
    עם המון תבלינים אסיאתיים

    ראסקה היא מסעדת בראסרי אורבני כשרה בפ"ת, עם טאץ' אסיאתי הממוקמת במתחם העוגן השוקק של פתח תקוה, המטבח בראסקה מציע תפריט עכשווי עם נגיעות אסייתיות ומציע מנות המדגישות פיוז'ן בין טעמי מזרח ומערב, תוך שימוש בחומרי גלם מעולים ובטכניקות בישול מתקדמות. גם העיצוב משלב אלמנטים אסייתיים עם עיצוב עכשווי - הרבה צבעים כהים בשילוב עם במבוק ונגיעות של זהב, יוצרים מקום אישי, חמים ועדכני שכיף לבלות בו .


    ראסקה מגישה את המתכון הפאד קפאו- תבשיל בקר טחון עם המון תבלינים אסיאתיים...
    מאת ערן (עקי) קוליש

    מרכיבים:

    • 400 גרם בקר טחון
    • בצל לבן יבש
    • כפית שום כתוש
    • כפית ג'ינג'ר כתוש
    • כוס ציר בקר/ירקות
    • גבעול 'לימון גראס' מעוך
    • 8 עלי בזיליקום
    • 8 עלי מנטה
    • פלפל צ'ילי יבש אחד
    • כוס פלפלים בשלל צבעים
    • חצי כוס כרישה טבעות
    • חצי כוס בצל ירוק חתוך לרצועות
    • כ 3 פרוסות בצל סגול


    לרוטב:

    • 100 מ"ל סויה קיקומן
    • 50 מ"ל סויה בהירה
    • 4 כפות רוטב הוי סן (כשר)
    • 4 כפות סוכר


    אופן ההכנה:
    1. במחבת גדולה עם שוליים מטגנים את השום,ג'ינג'ר והבצל יבש.
    2. כשהבצל מזהיב מוסיפים את הבשר ובעזרת כף עץ מערבבים על אש קטנה.
    3. לאחר כ 2 דקות מוסיפים את הציר בקר ואת כל מרכיבי הרוטב.
    4. מביאים לרתיחה ומורידים לאש קטנה.
    5. מצמצמים את הנוזלים לכחצי מהכמות.
    6. לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים לכ15-20 דק'.
    7. רצוי להגיש לצד אורז מאודה.

    ראסקה הכשרה בהשגחת הרבנות פ"ת, הסיבים 18, קריית מטלון פ"ת
    • תגובות האתר
    • תגובות דרך פייסבוק

    0 תגובות:

    הוסף רשומת תגובה

    Item Reviewed: היישר מהמטבח של raska פאד קפאו - תבשיל בקר טחון Rating: 5 Reviewed By: david bendavid
    Scroll to Top