בשנים האחרונות, מצליחות מסעדות רבות להציע לציבור התיירותי בישראל וגם למקומיים, תפריט כשר למהדרין בפסח. יש כאלה שאף מתעלות עוד יותר ומציעות תפריט גורמה ללא קטניות. מסעדת סומסה - ביסטרו שף יוקרתית, פילסה את דרכה אל השורה הראשונה של מסעדות הגורמה בישראל, ומציעה תפריט עסיסי גם בפסח, ללא חשש!
![]() |
פילה - קובי הר צבי |
[post_ad]
דוגמאות למנות ראשונות מהתפריט:
פטה כבד ערמונים- פטה כבד וערמונים בליווי ריבת הבית מוגש בתוספת טוסטונים קלויים
קובה בשר - קובה במילוי בשר בקר על מצע קרם חציל
קרפצ'יו דלעת וסלק - קרפצ'יו דלעת מתובל במיץ לימון, שמן זית ומלח ים בתוספת פלחי סלק מקורמלים.
וופל כבד אווז – מדליון כבד אווז מונח על מצע וופל בלגי פריך בתוספת ריבת פירות יער ורוטב יין מצומצם
![]() |
פטריות - מיטל סלומון |
דוגמאות למנות עיקריות מהתפריט:
קבב טלה- קבבוני טלה עשויים על הגריל מוגשים על מצע וקרם של חציל וטחינה
לצד סלט עגבניות שרופות
חזה עוף ביין- חזה עוף עסיסי ואגסים מזוגגים ביין אדום מונחים על מצע פירה תפוח אדמה
סלמון אפוי - סלמון אפוי עם יין לבן מוגש על מצע פירה תפוח אדמה וירקות ירוקים מוקפצים בלימון ושמן זית
סטייק פרגית - סטייק פרגית עסיסי עשוי על הגריל מוגש לצד סלט עלים רענן בתוספת צ'יפס.
נתח אנטריקוט - אנטריקוט מיושן צלוי בגריל לצד מגדל תפוחי אדמה
סטייק טלה – 350 גר' סטייק טלה עסיסי צלוי על הגריל לצד מגדל תפוחי אדמה
מדליוני פילה ברוטב יין ואגסים -250 גרם מדליוני פילה בקר על מצע פירה מוגשים ברוטב יין אדום ואגס שיכור.
פלטת בשרים – 180 / 320 מבחר בשרים סטייק טלה, קבב טלה, פרגית עסיסית, שיפודי אנטריקוט, מדליון פילה בקר, בתוספת מגדל תפוחי אדמה.
שעות פתיחה:12:00 עד אחרון הסועדים.
![]() |
סטייק - דוד חיון |
אין תגובות
הוסף רשומת תגובה